schimb cadourile fizice cu donații care să mențină deschis Centrului Comunitar 'La Vale' pe perioada verii

 

Georgiana Mihailovici Fundația Comunitară Galați

78.5% Complete
1,570 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
21
Donații

Uneori e nevoie de o pandemie pentru a realiza cât de puține lucruri ne sunt necesare pentru a fi fericiți și sănătoși. De aceea, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie și să schimb cadourile fizice cu donații care să ajute la menținerea Centrului Comunitar 'La Vale' deschis pe întreaga perioadă a verii.

Cei 40 de copii beneficiari ai centrului nu au putut frecventa cursurile online întrucât situația financiară nu le permite achiziționarea unor tablete. Astfel, centrul de zi La Vale își redeschide porțile pe perioada verii pentru a le continua educația copiilor, în condiții de maximă igienă, iar activitățile se vor desfășura în aer liber.

Pentru susținerea acestor activități (rechizite, produse de igienă, o masă pe zi) este nevoie de aproximativ 10.000 de lei pentru perioada verii.

Astfel, alături de Fundația Comunitară Galați dăm împreună o mână de ajutor pe partea de strângere de fonduri, toate sumele strânse fiind virate către centru comunitar 'La Vale' integral.

În primele săptămâni, copiii vor fi împărțiți în grupe de câte 10 și vor beneficia de consiliere psihologică, vor avea un atelier de grădinărit și acțiuni de ecologizare a cartierului. În funcție de evoluția situației și măsurile de relaxare, se vor mai adăuga și alte activități. Foarte important este faptul că mulți dintre acești copii nu beneficiază de apă curentă la domiciliu, iar la centru au toate dotările necesare pentru igiena zilnică, atât de necesară mai ales în situația pandemiei. De asemenea, ei primesc o masă caldă în fiecare zi.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Detalii despre centrul comunitar 'La Vale' sunt disponibile aici:

https://cuvantulintrupat.com/la-centrul-comunitar-la-vale-seniorii-devin-voluntari-activi-pentru-copii/

Despre activitatea Fundației Comunitare Galați puteși citi aici:

https://fundatiacomunitaragalati.ro/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Comunitara Galati este o organizatie neguvernamentala care mobilizeaza resurse si le directioneaza spre nevoi identificate in comunitate. Ne propunem sa devenim un motor al schimbarii in regiunea de Sud a Moldovei, sa construim punti care fac din casa un acasa si sustinem generozitatea responsabila si cu impact in comunitate.

SUSŢIN PROIECTUL

Centrul Generatii

Centrul Generații este un proiect care transformă centre sociale de tip after-school în micro-comunități care implică copii, tineri și vârstnici pentru rezolvarea problemelor sociale. Aducem împreună persoane aparținând mai multor generații și creăm cadrul în care vârstnicii și copiii socializează, învață lucruri noi, se ajută și sprijină reciproc.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

21 Donații

La Multi Ani, om bun!
09 Jul 2020
Pentru zambete.
08 Jul 2020

Anonymous

335 RON
08 Jul 2020

Andreii și 4 pisici

100 RON
“I've been thinking, Christopher Robin,' said Pooh, 'which do you like best: old friends or new?' Christopher Robin thought and, after a long time, said: 'Well, I like new friends because you never quite know what they'll do next. But I like old friends, too, because, however long you've known them, you are always discovering things you didn't know before.” ― by A.A. Milne, The Best Bear in All the World Ne bucurăm că ești. La mulți ani! : *
08 Jul 2020

Anonymous

150 RON
08 Jul 2020
08 Jul 2020
La multi ani, gogo meu!!❤️
08 Jul 2020

Ana

50 RON
La mulți ani, Geo! Să ai drumuri line și frumoase către toate lucrurile pe care ți le propui :*
08 Jul 2020

Camelia

30 RON
La multi ani, Geo! Ești un om minunat!
08 Jul 2020

Adina

30 RON
La multi ani minunati, plini de realizari!
06 Jul 2020

Sorinel

50 RON
LA MULTI ANI BRE!!!
06 Jul 2020
06 Jul 2020

Anca Pascanu

30 RON
La multi ani, sanatosi si fericiti! Viata ta sa fie o minune! Te imbratisez.
06 Jul 2020

Anonymous

30 RON
La mulți ani cu sănătate! Si iti doresc ca toate planurile tale sa devina realitate. Meriti asta!
03 Jul 2020
La multi ani, Geooooo! Pupici cu sclipici :*:*:*
03 Jul 2020
La mulți ani, Gogo meu! Fericirea să fie mereu cu tine, că eu sigur sunt :D
03 Jul 2020
te îmbrățișez darling
01 Jul 2020

Liliana C

30 RON
La multi ani, Geo, draga! Sa ne traiesti sanatoasa si bucuroasa!
01 Jul 2020
Succes!
01 Jul 2020
La mulți ani, dragă Geo!
01 Jul 2020
La multi ani!
30 Jun 2020