Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Simona Mușală Fundația Comunitară Galați

89.4% Complete
447 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Anul acesta am decis să iau cu împrumut visul lui Erik Andrei și pe cel al părinților lui și să îl fac să prindă contur.

Erik Andrei duce pe umerii săi diagnosticul de tetrapareză spastică. Aceasta este definită ca o formă de paralizie cerebrală generată de o boală sau o leziune anume, manifestându-se prin pierderea totală sau parțială a capacității de mișcare a membrelor și a trunchiului.

De ziua mea îmi doresc să îi dăruiți lui; contravaloarea cadoului, a florilor, sau zâmbetul și gândul bun pe care le-aș fi primit eu.

Deși trăim vremuri grele, sunt sigură că generozitatea și noblețea sufletului nu au intrat în criză.

E ziua cuiva în fiecare zi, și fiecare zi pentru cineva este o cursă contracronometru. Dacă ne-am dărui pe noi înșine o dată pe an, cum ar arăta lumea în jurul nostru?

Dăruiește-mi mie bucuria de a avea alături oameni deosebiți, și lui Erik Andrei speranța că într-o zi va putea merge. 

M-am născut aproape de Crăciun și cred atât în magia lui, cât și în datoria de a o pune în fapte. Cât de mici.

Cel mai frumos cadou de ziua mea va fi ca Erik Andrei să fie un pas mai aproape de ziua în care va putea merge. 

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Comunitara Galati este o organizatie neguvernamentala care mobilizeaza resurse si le directioneaza spre nevoi identificate in comunitate. Ne propunem sa devenim un motor al schimbarii in regiunea de Sud a Moldovei, sa construim punti care fac din casa un acasa si sustinem generozitatea responsabila si cu impact in comunitate.

Erik Andrei este un băiețel de 3 ani diagnosticat cu paralizie cerebrală - tetrapareză spastică. Are nevoie de multe terapii care să-l ajute să nu piardă ceea ce a acumulat până în prezent, în valoare de 6.000 de lei lunar.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

La mulți ani fată-poezie!
23 Dec 2020
100 RON
Nu exista suficienta liniste si pace in lume care sa incapa in sufletul tau atat de mare, insa iti urez multe impliniri si oameni dragi alaturi care sa te insoteasca cat pentru o viata.
22 Dec 2020

Adrian

105 RON
La mulți ani!
22 Dec 2020
06 Jan 2021

Liliana C.

40 RON
La multi ani, sanatosi!!
08 Dec 2020

Radu Valentin

75 RON
Putin cate putin se face mult
27 Nov 2020