CAUZE SEMIMARATON - Alearga alaturi de Family Hope Autism!

Asociatia Family Hope Autism Galati este o organizatie non-profit, infiintata cu scopul de sustinere, promovare, organizare si coordonare de activitati in vederea imbunatatirii calitatii vietii copiilor cu autism si a familiilor acestora.

Ansamblul de activitati, din acest nou proiect, este conceput sa completeze actiunile organizatiei noastre, astfel incat sa aduca un aport valoros imbunatatirii calitatii vietii copiilor cu autism si a familiilor acestora. 

Cu sprijinul partenerilor nostri deosebiti, proiectul va fi implementat la Centrul Psihologic PsiZone din Galati, unde se vor desfasura sedintele de terapie prin Neurofeedback (o terapie complementara unica in Galati), iar la Centrul de Dezvoltare Personala Individuala sau de Grup vor fi realizate sesiunile de terapie prin arta si dezvoltare personala.

Programul proiectului va include activitati de stimulare potrivite varstei, nivelului de dezvoltare, abilitatilor fiecarui copil si va fi coordonat de o echipa exceptionala de specialisti, formata din psiholog, psihoterapeut, psihopedagog si profesori de arta. 

Proiectul are o importanta majora si efecte pozitive pe termen lung, in procesul de recuperare al copiilor cu autism.

Obiectiv financiar: 6.000 de lei

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

Pagini fundraising