CAUZE SEMIMARATON - Vino cu noi in competitii! Fii fantastic!

Infiintata in anul 2018, Asociatia Fantasticii Down Galati are ca obiectiv principal integrarea persoanelor cu Sindrom Down si promovarea in societate a unei imagini pozitive a acestora, cresterea calitatilor vietii persoanelor cu Sindrom Down precum si educarea societatii civile in sensul intelegerii optime a persoanelor cu Sindrom Down.

Anul acesta ne dorim ca sportivii fantastici sa poata reprezenta Galatiul intr-o noua "uniforma"! Luptam pentru echipament sportiv de care orice atlet are nevoie pentru a-si demonstra la maxim potentialul. Totodata, ne propunem sa aducem in orasul nostru cat mai multe competitii sportive, la care voi toti sa puteti fi spectatori! Pentru a indeplini toate aceste idei, Fantasticii au nevoie de diverse terapii si de sprijinul vostru, al tuturor!

Urmarim prin acest proiect: integrare, incluziune si normalitate si pentru dizabilitate. Propunem acest proiect deoarece si copii cu Sindrom Down au nevoie de normalitate.

Proiectul este gandit pentru copiii cu Sindrom Down, din Asociatia Fantasticii Down. Numarul de beneficiari directi: 11.

Obiectiv financiar: 5.000 de lei