Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Simona Mușală Fundația Comunitară Galați

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

 

Anul ăsta fac 30 de ani și vreau să îi sărbătoresc cu bine, așa cum se cuvine.

Nu îl cunosc personal pe Daniel, dar mi-l pot închipui prin ochii miilor de oameni care au sărit să îl ajute. E de-al nostru, din comunitatea astea mică, unde viața pare la fel, până când nu mai e nimic la fel.

Daniel, de ziua mea vreau să te sărbătoresc pe tine, și tu să fii acasă lângă cei dragi.

Sunt 346 de zile în care îi puteți dărui!

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiți alături de mine și, în loc să îmi faceți un cadou, să donați banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Comunitara Galati este o organizatie neguvernamentala care mobilizeaza resurse si le directioneaza spre nevoi identificate in comunitate. Ne propunem sa devenim un motor al schimbarii in regiunea de Sud a Moldovei, sa construim punti care fac din casa un acasa si sustinem generozitatea responsabila si cu impact in comunitate.

SUSŢIN PROIECTUL

Maraton pentru Gafton

Daniel Gafton, sportiv desăvârşit, părinte iubitor, un om altruist, implicat în comunitate prin multe activități de voluntariat, trece acum prin încercarea vieţii. Un diagnostic crunt a făcut ca lumea lui să se răstoare.

Daniel are nevoie de noi toți, iar noi suntem aici pentru el.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!